Το Βιογραφικό μου

Μαθαίνω να γράφω κείμενα
Παραλαμβάνοντας το βραβείο για το βιβλίο "Με το μελάνι της σουπιάς", από τη Γυν. Λογοτεχνική Συντροφιά. Στοά Βιβλίου Νοέμβριος 2007

Γεννήθηκα ένα Νοέμβρη στα 1966. Οι δυο πρώτες δεκαετίες της ζωής μου χρωματίστηκαν με όνειρα αλήτες σε ένα παραθαλάσσιο χωριό της Αχαΐας, την Παραλία Πλατάνου. Με όνειρα και σπουδές στα παιδαγωγικά, στις ανθρωπιστικές επιστήμες και σε μετεκπαιδεύσεις... συνέχισα και συνεχίζω ακόμα.

Πλήρες βιογραφικό

Μαθαίνω να γράφω κείμενα
Στη Σικελία με τον σύζυγό μου.

Γεννήθηκε το 1966 στην Παραλία Πλατάνου Αχαΐας. Ζει στην Ακράτα, είναι παντρεμένη με τον Ανδρέα Διαμαντόπουλο και έχει δυο γιους.

Αποφοίτησε από το Λύκειο Ακράτας το 1984 με Βαθμό 18 & 3/11.
Σπούδασε στην Παιδαγωγική Ακαδημία Τρίπολης (1985-1987) παίρνοντας υποτροφία στο δεύτερο έτος.  Αποφοίτησε με βαθμό πτυχίου "8.87".

Είναι γνώστης της αγγλικής γλώσσας σε ικανοποιητικό επίπεδο (κάτοχος πτυχίου lower).
Είναι διευθύντρια στο 2ο Δημ. Σχ. Ακράτας (συνολικά 17 χρόνια υπηρεσίας στην Α/θμια εκπαίδευση)- βαθμός Α΄.

Εκπαιδευτικές –Συγγραφικές Δραστηριότητες

Συγκέντρωσε υλικό και έφτιαξε την ιστοσελίδα του 1ου Δημοτικού σχολείου Ακράτας. Είναι υπεύθυνη του υλικού και των κειμένων της ιστοσελίδας του 2ου Δημοτικού σχολείου Ακράτας. Στα πλαίσια της πτυχιακής της δούλεψε πρόγραμμα η/υ με τα παιδιά του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ακράτας. Υπεύθυνη του Λογοτεχνικού Διαγωνισμού της Βιβλιοπαμφαγονίας που διεξήχθη για τέσσερις σχολικές χρονιές από τη σχολική μονάδα της Ακράτας μέσω Διαδικτύου.

Εισηγήσεις σε συνέδρια και ημερίδες

1. ¨Ο λογοτεχνικός Διαγωνισμός της Βιβλιοπαμφαγονίας. Η περίπτωση του  1ου  Δημοτικού Σχολείου Ακράτας¨    Eπιμορφωτική εκπαιδευτική ημερίδα που διοργανώθηκε από το σχολικό σύμβουλο 8ης εκπαιδευτικής περιφέρειας Ν. Αχαΐας (Μάιος  2001)

Οι διακρίσεις

Για το ανέβασμα θεατρικών παραστάσεων, βραβεύτηκε από την ΚΕΑΔΕΑ, Κίνηση Ειρήνης, παράρτημα Πειραιά (Μάρτιος 1991) στην Ακράτα
Ύστερα από εξετάσεις το Μάιο του 1999 πέρασε πρώτη στο Διδασκαλείο "Eυάγγελος Παπανούτσος"  του Πανεπιστημίου  Πατρών (Δίχρονη Μετεκπαίδευση Δασκάλων) και αποφοίτησε πάλι πρώτη με βαθμό Άριστα "9 & 9/21".