Οι διακρίσεις

Για το ανέβασμα θεατρικών παραστάσεων, βραβεύτηκε από την ΚΕΑΔΕΑ, Κίνηση Ειρήνης, παράρτημα Πειραιά (Μάρτιος 1991) στην Ακράτα
Ύστερα από εξετάσεις το Μάιο του 1999 πέρασε πρώτη στο Διδασκαλείο "Eυάγγελος Παπανούτσος"  του Πανεπιστημίου  Πατρών (Δίχρονη Μετεκπαίδευση Δασκάλων) και αποφοίτησε πάλι πρώτη με βαθμό Άριστα "9 & 9/21".


 Το τμήμα Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Διαγωνισμό Μαθητικής Δημιουργίας, με θέμα: "Η γη είναι το σπίτι μας", βράβευσε έργο της Ε΄ τάξης στην περιβαλλοντική συνάντηση των Δημοτικών σχολείων της Αιγιάλειας (Οκτώβρης 2001). Οι μαθητές με τη δασκάλα τους, Αναστασία Ευσταθίου έφτιαξαν κολλάζ με τον τίτλο: "Βρόμικος και Καθαρός πλανήτης γη".

Ως υπεύθυνη του Λογοτεχνικού Διαγωνισμού παρέλαβε το βραβείο Παπαδόπουλου    για την προώθηση της φιλαναγνωσίας μέσα από το Διαδίκτυο (Απρίλιος του 2002) από τον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου.

Ως υπεύθυνη του Λογοτεχνικού Διαγωνισμού παρέλαβε το βραβείο Διονυσίου Τροβά   για την προώθηση της φιλαναγνωσίας  στο σχολείο και για την συλλογική έκδοση "Με ένα ¨ποντίκι¨ στη χώρα των εθίμων",  (Δεκέμβριος του 2002) από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά.

Σε ημερίδα που οργάνωσε η ΕΡΑ Πάτρας την 1η Φεβρουαρίου 2003 σε συνεργασία με την ΕΣΗΕΠΗΝ και ΟΜΕΡ επιβραβεύτηκε η διαδικτυακή δράση του σχολείου καθώς και οι Λιλιπούτειοι Δημοσιογράφοι της Αχαΐας.

Εισαγωγή στο Μεταπτυχιακό με υποτροφία (ΕΠΕΑΕΚ) Απρίλιος 2003.

Βραβείο εκδοτικού οίκου Πατάκη (2005-2006) για την προώθηση της φιλαναγνωσίας στο 1ο δημοτικό σχολείο Ακράτας από τον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου για το πρόγραμμα φιλαναγνωσίας με τους μύθους του Αισώπου που εκπόνησε η εκπαιδευτικός με την Β΄ και Στ΄ τάξη του σχολείου στο πλαίσιο της Ευέλικτης Ζώνης.

Βραβείο ελεύθερου Μυθιστορήματος για παιδιά του Δημοτικού (αθλοθέτης εκδ. ΨΥΧΟΓΙΟΣ) στον 52ο Διαγωνισμό συγγραφής από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά για το βιβλίο «Με το μελάνι της σουπιάς». Δεκέμβριος 2007.

Блог http://webekm.com/ и още нещо.

Full premium theme for CMS

Bookmaker bet365 The best odds.