Εκπαιδευτικές –Συγγραφικές Δραστηριότητες

Συγκέντρωσε υλικό και έφτιαξε την ιστοσελίδα του 1ου Δημοτικού σχολείου Ακράτας. Είναι υπεύθυνη του υλικού και των κειμένων της ιστοσελίδας του 2ου Δημοτικού σχολείου Ακράτας. Στα πλαίσια της πτυχιακής της δούλεψε πρόγραμμα η/υ με τα παιδιά του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ακράτας. Υπεύθυνη του Λογοτεχνικού Διαγωνισμού της Βιβλιοπαμφαγονίας που διεξήχθη για τέσσερις σχολικές χρονιές από τη σχολική μονάδα της Ακράτας μέσω Διαδικτύου.

Υπεύθυνη εκπαιδευτικός Σχολικού Εργαστηρίου Πληροφορικής (2001-2003, 2006-2007). Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου "Αναγέννηση" Ακράτας (2004-2007). Υπήρξε μέλος του Ιδρύματος «Μάνος Χατζιδάκις- Ν. Γκάτσος» (1997-2000) Είναι μέλος της "Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς". Είναι μέλος του Σωματείου: "Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου" Είναι μέλος του Παγκόσμιου Σωματείου Εικονογράφων: "Αίσωπος" Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Γλώσσας και Γραμματισμού (Greek Reading Association). Είναι τακτικό μέλος της Εταιρείας Λογοτεχνών Ν.Δ. Ελλάδος Είναι εγγεγραμμένη στο Ειδικό Ενιαίο Μητρώο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Εκπόνηση περιβαλλοντικών προγραμμάτων για πέντε συνεχή έτη σε δημοτικά σχολεία της Αιγιάλειας Εκπόνηση τετραμηνιαίου project διαπολιτισμικής προσέγγισης με την Στ΄ τάξη του 1ου Δημ. σχ. Ακράτας με θέμα: «Στιγμιότυπα από το έθιμο του γάμου στην Ελλάδα και Αλβανία».

Εκπόνηση project με θέμα "Δουλεύοντας με τον Παπαδιαμάντη" με τους μαθητές της Στ' τάξης στο εργαστήρι πληροφορικής, 2002. Επεξεργασία κειμένων και οπτικοακουστικού υλικού από τη βαλίτσα του Παπαδιαμάντη εκδ. Παπαδόπουλος, παρουσίαση εντύπου-εργασίας στο τέλος της σχολικής χρονιάς.

Εκπόνηση project στα πλαίσια του Διδασκαλείου "Ευάγγελος Παπανούτσος": Διδακτική προσέγγιση της τοπικής Ιστορίας με νέες τεχνολογίες "Αρχαίο Θέατρο των Αιγών" καθηγ. Π. Παπούλια-Τζελέπη Σύγχρονες Τάσεις στη Διεθνή Εκπαίδευση στον 21ο αιώνα, καθηγ. Σήφης Μπουζάκης Αξιολόγηση εκπαιδευτικού Λογισμικού, καθηγ. Χ. Παναγιωτακόπουλος Περιβαλλοντικό πρόγραμμα "Ο Κορινθιακός μας- Χλωρίδα και Πανίδα", καθηγ. Κρίβας Το κίνημα του Ρομαντισμού, καθηγ. Γιάννης Δελλής Παραμύθι: "Λύσε με Ελευθερία", καθηγ. Μάρω Γαλάνη.

Στην ιστοσελίδα της e-Πύλης της εκπαίδευσης http://www.pekp.gr/, προσπέλαση 3/4/2003 δημοσιεύονται εργασίες της για διαδικτυακές δράσεις: Λογοτεχνικά βιβλία για τους μαθητές του Δημοτικού όλων των τάξεων. Διαδικτυακές εκπαιδευτικές δράσεις όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης Δελτία Τύπου για τον 3ο Διαδικτυακό Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Στο εικονικό σχολείο της καθηγήτριας Ανθογαλίδου http://www.auth.gr/virtualschool/ στο τεύχος 2, τόμος 3 του ηλεκτρονικού περιοδικού: The sciences of Education Online στις εκπαιδευτικές πρακτικές, δημοσιεύεται άρθρο με τίτλο: Βιβλιοπαμφαγονία 2002-2003 Εργασίες της έχουν δημοσιευτεί και στην Εκπαιδευτική Πύλη «ΘΡΑΝΙΟ» στο δικτυακό τόπο: http://www.thranio.gr, προσπέλαση 3/10/2005.

Εκδηλώσεις για την προώθηση του παιδικού βιβλίου. Καλεσμένη στα Τρίκαλα (31ο Δημοτικό σχολείο). Διδασκαλία στα ΠΕΚ Πάτρας και Καλαβρύτων με θέμα : Αξιοποίηση της Λογοτεχνίας μέσα από τις Νέες τεχνολογίες στην εκπαίδευση (Φθινόπωρο 2002). Διδασκαλία στα ΠΕΚ Πάτρας με θέμα : "Επικοινωνία με φορείς που εμπλέκονται στην εκπαιδευτική διαδικασία" (Φθινόπωρο 2003). Διδασκαλία στα ΠΕΚ Πάτρας με θέμα: "Αξιοποίηση των Λογοτεχνικών κειμένων στο Δημοτικό σχολείο" (Φεβρουάριος 2004) Διδασκαλία στα ΠΕΚ Πάτρας με θέμα: " Αξιολόγηση στο Νηπιαγωγείο" (Δεκέμβριος 2005 και 2006). Εκδηλώσεις για την προώθηση του παιδικού βιβλίου. Καλεσμένη στο Δημοτικό σχολείο Ρίου (2 Απριλίου 2004) όπου έγινε παρουσίαση του βιβλίου της με κουκλοθέατρο από την Δ΄ τάξη του σχολείου.

Στο πλαίσιο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών ήταν υπεύθυνη εργαστηρίου φοιτητών (Διδασκαλία γλώσσας, εποπτεία φοιτητών στα σχολεία, project κ.ά) υπό την καθοδήγηση της κας Παπούλια- Τζελέπη το χρονικό διάστημα 2004-05. Συμμετοχή στο πρόγραμμα του ΕΚΕΒΙ, «Συγγραφείς και Εικονογράφοι στα σχολεία» (2005- 2006). Εκπόνηση project με τους μύθους του Αισώπου (Β΄ και Στ΄ τάξη) στο πλαίσιο της Ευέλικτης Ζώνης για την προώθηση της Φιλαναγνωσίας τη σχολική χρονιά 2005-2006. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου συμμετοχή ως συγγραφέας στις «Δράσεις με συγγραφείς στην Πάτρα» που διοργάνωσε το ΠΟΛΥΕΔΡΟ, 2/4/2006.

Συμμετοχή με την Στ΄ τάξη του 1ου δημ. Σχ. Ακράτας στο πρόγραμμα Φιλαναγνωσίας «Δρόμος μετά …βιβλίων» που διοργάνωσε ο εκδοτικός οίκος Πατάκη τη σχολική χρονιά 2005- 2006. Συμμετοχή με την Στ΄ τάξη του 1ου δημ. Σχ. Ακράτας στον 5ο διαγωνισμό Παραμυθιών και Ιστοριών Φαντασίας που διοργάνωσε το παιδικό περιοδικό Kid’s Fun (χειμώνας 2006). Συμμετοχή ως συγγραφέας με τα βιβλία της στην Έκθεση Βιβλίου της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αχαΐας (Καλοκαίρι 2006) που περιόδευσε σε πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Νομό Αχαΐας. Υπεύθυνη εκπαιδευτικός του προγράμματος σύμπραξης σχολείων Ελλάδας και Κύπρου στο Διεθνές Θεματικό Δίκτυο «Χρυσοπράσινο Φύλλο» για τη διετία 2005-2007 με την Στ΄ τάξη 1ου Δημ. σχολείου Ακράτας με εκπαιδευτικό εταίρο την αντίστοιχη τάξη του Δημ. Σχ. «Φώτης Πίττας» Δάσους Άχνας. Το κοινό περιβαλλοντικό θέμα συνεργασίας που διαπραγματεύονται τα δύο σχολεία είναι το «Δάσος». Ο τίτλος των περιβαλλοντικών προγραμμάτων των δύο σχολείων είναι το «Δασάκι Καψακούς» και το «Δασάκι Άχνας» αντίστοιχα.

Υπεύθυνη εκπαιδευτικός του 4ου Διαδικτυακού Διαγωνισμού της Βιβλιοπαμφαγονίας που προκηρύχθηκε τον Δεκέμβριο του 2006 με τίτλο: "Ένα βιβλίο πετάει". Δυνατότητα συμμετοχής στο Διαγωνισμό είχαν τα εμπλεκόμενα δημοτικά σχολεία Ελλάδας και Κύπρου του Διεθνούς Θεματικού Δικτύου «Χρυσοπράσινο Φύλλο» για τη διετία 2005-2007. Ένταξη σε πρόγραμμα του ΕΚΕΒΙ «Οι συγγραφείς στα σχολεία». Επίσκεψη σε σχολεία της Νιγρίτας Σερρών στις 28-3-2008.

Πιλοτική συμμετοχή στο Εργαστήριο του Δικτύου Σχολικής Καινοτομίας με θέμα: «Η Παιδεία παίζει» τη σχολική χρονιά 2007-2008, διοργάνωση Μορφωτική και Αναπτυξιακή Πρωτοβουλία σε συνεργασία με το ΥΠΕΠΘ. Συντονίστρια στο Εργαστήριο του Δικτύου Σχολικής Καινοτομίας με στοχευμένη καινοτομία τη σχολική χρονιά 2008-2009, διοργάνωση Μορφωτική και Αναπτυξιακή Πρωτοβουλία σε συνεργασία με το ΥΠΕΠΘ. Εκδηλώσεις για την προώθηση του παιδικού βιβλίου. Καλεσμένη στο 31ο Δημοτικό σχολείο Πατρών.

Блог http://webekm.com/ и още нещо.

Full premium theme for CMS

Bookmaker bet365 The best odds.