Μια κάλτσα που τη λέγαν Ευρυδίκη

Klematis

Και βέβαια δεν είμαι μια συνηθισμένη κάλτσα. Με τέτοιο όνομα βαρύ στις πλάτες μου, δηλαδή Ευρυδίκη, είναι δυνατό να ζήσω όπως όλοι οι άλλοι;

Ζούσα μια ευτυχισμένη ζωή στη Ρουχοπολιτεία με τον άντρα μου, τον Ευριπίδη, και άλλους συγγενείς, στο σπίτι των Χατζηχαραμοφάηδων. Μια ωραία πρωία μια ξαφνική κλοτσιά του υιού Χατζηχαραμοφάη με προσγείωσε στο παιδικό δωμάτιο. Μπρρ! Ένα δωμάτιο όπου βασίλευε η θλίψη και η σιωπή. "Και γιατί, παρακαλώ;" θα μου πείτε.

"Εμείς ξέρουμε ότι στα παιδικά δωμάτια υπάρχει μόνο η χαρά". Λάθος κάνετε, αγαπητοί μου. Τι έχετε να πείτε για τις μαύρες σακούλες που εξαφανίζουν παλιά ρούχα και παιχνίδια; Σακούλες που παίρνουν το δρόμο για την Αποθήκη.   Η αλήθεια είναι ότι οι μαύρες σακούλες με βασάνισαν πολύ και για χάρη τους ξεκίνησα ένα μεγάλο ταξίδι, με την ελπίδα να εγκταστήσω ξανά τη χαρά στο παιδικό δωμάτιο. Που να σας τα λεώ, είδα και ένιωσα τόσα πολλά σ' αυτό το μαγικό ταξίδι, που αποφάσισα να σας τα διηγηθώ. Κάντε λίγη υπομονή. Σσσσ... Ξαπλάρετε και γυρίστε με μπρούμυτα, έτσι θα με ακούτε καλύτερα.

Блог http://webekm.com/ и още нещо.

Full premium theme for CMS

Bookmaker bet365 The best odds.