Η κόρη των Αιγών

Το ατύχημα το Αη Βασίλη

Ο Μάνος ο ανυπόμονος, που δεν τα έχει καλά με το "σ", το "ψ" και το "ξ", ο Θεοφάνης, ο γιος του κηπουρού, που δεν ξέρει από αρχαία, η Χριστίνα η ατσίαδα, η μικρή Κατερίνα, που θέλει να γίνει ηθοποιός, η αδελφή της η Κική, η δημοσιογράφος, ο σοβαρός Νίκος και ο βιβλιοφάγος Στέφανος είναι οι πρωταγωνιστές της ιστορίας μας. Στα πόδια τους ανακατεύεται ο ίσκος της μπουκαμβίλιας, ένας στραός καβουριων, οι δεκαοχτούρες, η καμηλοπάρδαλη, μια κλέφτρα σωπή, μια νευρική νυφίτσα, μια μπάλα που τους οδηγεί σε μια ανακάλυψη...

Φωνές απ' το παρελθόν υψώνονται και "συνωμοσίες" ξετυλίγονται κάτω απ' το Μεγάλο Δέντρο. Ο γρίφος είναι εκεί για να τους βασανίζει και ο μαΐστρος δε λέει να ησυχάσει. Ένας παππούς πάντα ορεξάτος τους περιμένει στη βεράντα αγκαλιά με τους αρχαίους του, για να μπολιάσει τα "μικρά δεντράκια" με αγάπη και γνώση.

Και η Κόρη των Αιγών τι ρίλο θα παίξει στη ζωή τους; Κια γιατί δίνει το όνομά της στον τίτλο του βιλίου; Πως θα σημαδέψουν τα γεγονότα το μικρό τους τόπο εκείνο το ζουμερό καλοκαίρι στην Αιγιάλεια; Δεν έχετε παρά να μπείτε στην παρέα τους για να ακούσετε μαζί τους τις φωνές από το παρελθόν και να βρείτε τη λύση στο γρίφο.

Блог http://webekm.com/ и още нещо.

Full premium theme for CMS

Bookmaker bet365 The best odds.