Πρώτο βραβείο για την Αναστασία Ευσταθίου, στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό της Ένωσης Λογοτεχνών!

Το 1ο βραβείο στην κατηγορία "νουβέλα" απέσπασε το βιβλίο "Γυναίκα είσαι και φαίνεσαι" της ακρατινιάς συγγραφέως Αναστασίας Ευσταθίου, συμμετέχοντας στον 33ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών.

Η Αναστασία Ευσταθίου παρέλαβε το βραβείο της κατά την τελετή που φιλοξενήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων. Το αρχικό κείμενο είχε δημοσιευτεί στον τότε έντυπο "Φιλόδημο" σε πολύ πιο σύντομη μορφή με την αφορμή της Ημέρας της Γυναίκας (8 Μαρτίου) και η Αναστασία, αποφάσισε το περασμένο καλοκαίρι να το μετατρέψει σε νουβέλα 60 σελίδων και να το στείλει στο διαγωνισμό.

Η ίδια δηλώνει στο filodimos.gr: "Ήταν μια ξεχωριστή ημέρα για τη 'Διηάνειρά' μου. Χαρά, συγκίνηση, επιβράβευση μιας μεγάλης προσπάθειας, μα κυρίως πείσμα κόντρα στους δύστυχους καιρούς μαζί με τους υπόλοιπους βραβευμένους και διακριθέντες σε διαφορετικά είδη λόγου. Ευχαριστώ από καρδιάς την κριτική επιτροπή και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της Ένωσης Νίκο Ταβουλάρη για την εξαιρετική τιμή". Να είσαι καλά Αναστασία, σου ευχόμαστε πολλές ακόμα επιτυχίες στο πολύπλευρο συγγραφικό σου έργο.

Блог http://webekm.com/ и още нещо.

Full premium theme for CMS

Bookmaker bet365 The best odds.