Αγα-Πάμε Ανατολική Αιγιάλεια

Τις δυνάμεις τους συνένωσαν τρία δημοτικά σχολεία στα ανατολικά της Αιγιάλειας για να συμμετάσχουν στην καμπάνια του ΥΠ.Π.Δ.Β.Μ.Θ «Αγαπώ και προβάλω τον τόπο μου» και να φτιάξουν την ταινία με τίτλο: «Αγα-Πάμε Ανατολική Αιγιάλεια- We Love Eastern Aigialeia».

Οι μικροί-ές μαθητές-τριες με την καθοδήγηση των δασκάλων τους επέλεξαν τις καλύτερες φωτογραφίες απ’ τον τόπο τους, έγραψαν λεζάντες στα ελληνικά και στα αγγλικά για να τις συνοδεύσουν στο διαδίκτυο και να δελεάσουν με αυτόν τον τρόπο τον επισκέπτη να γνωρίσει την περιοχή της ανατολικής Αιγιάλειας. Η Ακράτα και η Αιγείρα, σύγχρονες κωμοπόλεις, τα παραδοσιακά χωριά σκαρφαλωμένα στα βουνά της Αχαΐας, η παραλιακή ζώνη και ο ορεινός όγκος όλες τις εποχές, τα μοναδικά φυσικά τοπία, τα ιστορικά μνημεία, ο πολιτισμός, τα προϊόντα και οι δραστηριότητες των Αιγιαλέων μέσα από ένα 5λεπτο φωτογραφικό ταξίδι στοχεύουν να κάνουν τον τόπο μας «προορισμό». Μια δουλειά με πολύ μεράκι και κέφι! Συντονιστές εκπαιδευτικοί: Σία Πάνου, Παντελής Βασιλάγκος, Μαρία Σαμαρά (δημ.σχ. Αιγείρας), Νίκος Αλέφαντος, Φρόσω Προκοπίου, Χαρά Μαμωνά, Άρτεμη Παπακωνσταντινοπούλου (1ο δημ.σχ. Ακράτας), Αφροδίτη Κωστή (ηλεκτρονική επεξεργασία φωτογραφιών-δημιουργία movie maker), Λένια Κοντολάτη και Αναστασία Ευσταθίου (2ο δημ.σχ. Ακράτας).

Τα ονόματα των Δ/ντών των δημ. σχολείων Αιγείρας και 1ου Ακράτας: Τάκης Σταμόπουλος και Αργύρης Νικολόπουλος. Εύγε και σε αυτούς που διευκόλυναν τους εκπαιδευτικούς να δράσουν από κοινού... Από τις 27 Μαρτίου 2012 το βιντεάκι αναρτήθηκε στη βιντεοθήκη του sch.gr: http://vod.sch.gr/video/view/1546.html

Блог http://webekm.com/ и още нещо.

Full premium theme for CMS

Bookmaker bet365 The best odds.