Γράμμα στη Μάνα της Διπλανής Πόρτας, εκδ. Ηδύφωνο

Με βασάνιζαν τα "λόγια" του χρόνια...
Οι αιτίες πολλές. Μια μάνα που έφυγε νωρίς. Μάνα κι εγώ. Οι μάνες της διπλανής μας πόρτας. Δόθηκαν και οι αφορμές. Σχολικές γιορτές προς τιμήν της. Μια εκδήλωση με θέμα τη μάνα.
Μα η πιο σπουδαία αφορμή απ' όλες είναι οι δύστυχοι καιροί. Αυτοί κουρδίζουν τις χορδές για να παίξει το τραγούδι και να γενεί βιβλίο. Για να στάξει μελάνι αντί για δάκρυ, για να γενούν εικόνες τα χρώματα της ψυχής.

Με αριθμό κυκλοφορίας ISBN: 978-960-89955-6-7 από τις εκδόσεις Ηδύφωνο http://idifono.blogspot.gr/ τούτο το γράμμα δίνει υπόσταση στο όνειρό μου: Να συναντηθώ με το ενήλικο αναγνωστικό κοινό.

Γιατί,

Είμαστε μετέωροι. Πουθενά πια δεν χωράμε. Τίποτα δεν μας γεμίζει. Όλα μοιάζουν σα να μην έχουν πια νόημα κι ας φωνάζεις εσύ, μάνα, απ’ την άκρη του κόσμου: «Πρόσεχε, παιδί μου. Μην παρασύρεσαι. Μην ακούς τις σειρήνες των καιρών, προχώρα με όσα σου έμαθα. Είναι απλά όλα όσα σου είπα όλα αυτά τα χρόνια. Να αγαπάς, παιδί μου, κι ας σε πληγώνουν. Εσύ να αγαπάς. Κάθε εμπόδιο να σε κάνει πιο δυνατή. Να γίνεται η αφορμή για νέες κατακτήσεις. Να παίρνεις δύναμη από αυτή την αγάπη για να αντέξεις. Μην πεις ότι δεν σου το έμαθα αυτό. Σου ‘δωσα την αγάπη με το πρώτο γάλα. Σε τάισα με την τροφή της ψυχής για να μάθεις τι σημαίνει ζωή».

Το βιβλίο αφιερώνεται  σε όλες τις μάνες του κόσμου και στο δίκαιο αγώνα τους για μια αξιοπρεπή διαβίωση σε αυτούς τους δύστυχους καιρούς.

Κυκλοφόρησε στην καρδιά του καλοκαιριού.

Ένα πολυσέλιδο «γράμμα» που θα συγκινήσει και θα προβληματίσει.

Блог http://webekm.com/ и още нещо.

Full premium theme for CMS

Bookmaker bet365 The best odds.