Γυναίκα είσαι και φαίνεσαι...

Εκδόθηκες μες στην καρδιά του Μάη από τις εκδόσεις «Πικραμένος» φορώντας στο μαλακό εξώφυλλο το πρόσωπο της Jeanne Hébuterne, της μεγάλης αγάπης του Αμεντέο Μοντιλιάνι. Το σχήμα σου είναι κομψό 14x23,5εκ. Μέσα στις 96 σελίδες, γυναίκα, αφηγείσαι την κοινή ζωή σου. Δεν είσαι μόνη όσο κι αν το διαλαλείς. Δίπλα σου, στο ίδιο σκηνικό της ζωής, ο σύντροφός σου αφηγείται κι αυτός τον κοινό σας βίο.

Δυο ζευγάρια μάτια άλλοτε κλαμένα, άλλοτε θυμωμένα κι άλλοτε υπομονετικά. Γεμάτα αγάπη και έγνοια για τη σχέση. Γεμάτα απορία για την αποξένωση που απλώθηκε σιγά σιγά σαν μελανί κηλίδα στα σεντόνια του κοινού σας βίου. Αφηγείστε επί σκηνής την κοινή ζωή σας. Δεν διστάζετε να ξεγυμνωθείτε μπροστά σε ένα σιωπηλό ακροατήριο. Οι αφηγήσεις σας εναλλάσσονται. Ο καθένας σας δίνει τη δική του οπτική γωνία για το Σινικό Tείχος που έχει ορθωθεί ανάμεσά σας εδώ και χρόνια. Στη σκηνή δεν θα συναντηθείτε. Θα τα καταφέρετε, άραγε, να συναντηθείτε στη ζωή;

Το ερώτημα, βέβαια, είχε μπει καιρό πριν, το 2014, όταν σαν νουβέλα με τίτλο «Γυναίκα είσαι και Φαίνεσαι» δοκίμασες τις δυνάμεις σου στον Διαγωνισμό της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών. Τα κατάφερες να αποσπάσεις το 1ο Βραβείο. Μετά συνάντησες τις εκδόσεις ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ. Ο Γιάννης Πικραμένος πρόσθεσε στον αρχικό τίτλο την τελεία και την παύλα. Κάτι θα ξέρει παραπάνω.

Κυκλοφόρησες με ISBN 978-960-6628-75-7. Σε επιμελήθηκε γλωσσικά η Μαρία Ράμμου. Εκτυπώθηκες από τις Ταχυεκτυπώσεις- Γραβάνης ΕΠΕ και φροντίδα πολύ σου έλαχε από τον εκδότη Κωσταντίνο Γκότση. Γλυκυτάτη Κατερίνα Τσιούμα των εκδόσεων, σε ευχαριστώ για όλα. Η επικοινωνία μαζί σου είναι χαρά. Νέλλη Βουτσινά των δημοσίων σχέσεων σε ευχαριστώ για τη συνάντηση της ΓΥΝΑΙΚΑΣ με το αναγνωστικό κοινό σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε τις 12 πρώτες σελίδες του βιβλίου εδώ

Περισσότερα για το βιβλίο εδώ (γιατί το βιβλίο έχει τη δική του σελίδα)

Блог http://webekm.com/ и още нещо.

Full premium theme for CMS

Bookmaker bet365 The best odds.